Advies & Projecten

verduurzamen doe je zelf

Inspiratie & activatie voor jou en je bedrijf

Heb jij al langer het gevoel dat je iets met duurzaamheid wilt doen binnen je organisatie, maar weet je niet hoe? Of zijn er al diverse duurzame initiatieven gestart, maar wil je het meer gestructureerd gaan aanpakken? Of wil jij als professional een sustainability leader worden? 

Waar je als organisatie of professional ook staat, ik help je graag om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Met inspirerende sessies word je geactiveerd om stappen te zetten.aan de slag gaat én op gestructureerde wijze kunt doorpakken om tot meetbaar resultaat te komen.

Samen met Jacklien Quirijnen van Oaq heb ik het label SOW ontwikkeld waarin wij onze krachten hebben gebundeld en onze werkmethodiek hebben opgebouwd met 9 stappen om te verduurzamen. We gebruiken hiervoor verschillende building blocks (beschikbaar in NL en ENG). In een vrijblijvend adviesgesprek brengen we in kaart waar jouw organisatie staat, welke volgende stap passend is en welke dienst daarop aansluit.

Wil jij als organisatie duurzaam & toekomstbestendig worden? Bekijk here (in Dutch) hoe we je kunnen helpen. 

advies & Projecten

Sustainable proposition development

  • Wat wordt verstaan onder duurzaamheid?
  • Wat zijn de Sustainable Development Goals?
  • Ik hoor dat Millennials en Gen-Z impact driven zijn? Wat is dat en hoe behoud ik deze werknemers?
  • Waarom is duurzaamheid van strategisch belang?
  • Zitten mijn klanten hierop te wachten?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers ‘aan boord’ zijn?
  • Welke duurzaamheidsdoelstellingen kan ik het beste voor mijn business kiezen?
  • Hoe kan ik hierover communiceren intern en extern?
  • Hoe kan ik meten of ik een positieve impact lever?

Zijn dit vragen waar jij mee worstelt? Laat me je helpen met advies of het starten van projecten. Hiervoor maak ik graag kennis met jou en je bedrijf. 

Het eerste advies- en kennismakingsgesprek is sowieso geheel vrijblijvend.

Advies

Hoe lang duurt een adviestraject?

Wil je advies over één van bovenstaande vragen (of vergelijkbaar)? Een adviestraject start altijd met een vrijblijvend advies- en kennismakingsgesprek. Vervolgens kunnen we in overleg bepalen waarmee ik je kan helpen en hoe we dit inrichten. 

Wil je eens sparren? Twijfel je of jouw vraag past? Ik kom graag langs voor koffie, en het liefst nog voor een cappuccino met havermelk.

Kopje koffie?